Arbejdsweekend...

Bananmuffins

Har du lige et par bananer som er ved at nå sidste dato og bare skal bruges?? Så prøv denne opskrift – den er super lækker og så er de også gode at putte i fryseren til uventede gæster :-))

12 stks. Bananmuffins

2 æg
150 g sukker (ca. 1¾ dl)
1 tsk vaniljesukker
200 g hvedemel (ca. 2½ dl)
2 tsk bagepulver
2 tsk stødt kanel
125 g smør
2 modne bananer
100 g god mørk chokolade
12 muffinsforme
Glasur
100 g flormelis (ca. 2 dl)
1½ spsk kakao
lidt kogende vand

Bagetid: 15-20 min. ved 200°.

Bananmuffins med et hint af kanel

Bananmuffins med et hint af kanel

Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende. Bland hvedemel med bagepulver og kanel. Smelt smørret ved svag varme og afkøl. Rør mel og smeltet afkølet smør i æggemassen sammen med moste bananer og grofthakket chokolade.
Fordel dejen i 12 papirmuffinsforme (a ca. 1 dl) og bag dem midt i ovnen.
Glasur: Rør flormelis med kakao og lidt vand til en glasur. Kom glasuren i en frysepose, klip et lille hul i hjørnet og dekorer kagerne. Jeg kom til at tage billedet før der kom glasur på!

Hej fra Lisa

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arbejdsweekend...