Maj måneds Goodiebox.

Red Velvet Cupcakes opskrift.

Denne opskrift er helt fantastisk og er bestemt blevet en af mine yndlings. Den skal prøves til en stor kage, men indtil videre har den været brugt til Cupcakes her i huset.

Ingredienser til ca. 18 – 20 stk.
120 gr. stuetemperet smør (usaltet)
300 gr. sukker
2 æg
1- 2 spsk. cacaopulver
1 flaske rød frugtfarve (Dr. Oetker)
1 tsk. vanilieekstrat (udskiftes evt. med kornene fra vaniliestang)
320 ml. kærnemælk
300 gr. mel
1 tsk natron
2 tsk hvid eddike.

Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 170 gr. (alm. ovn ikke varmluft)

Smør og sukker piskes sammen. Tilsat æggene langsomt under piskning og fortsæt til blandingen er ensartet.

Så blander du cacao, frugtfarve og vanilje i en anden skål til det bliver en tyk mørk masse.

Bland de to balndinger sammen og pisk indtil massen er ensartet. Pisk nu med lav hastighed og tilsæt halvdelen af kærnemælken. Pisk til massen er ensartet og tilsæt halvdelen af melet – pisk igen til massen er ensartet. Fortsæt på denne måde indtil al kærnemælken og melet er tilsat. Pisk nu på høj hastighed indtil massen er fin, glat og ensartet.

Pisk på lav hastighed og tilsæt natron og edikke. Pisk på høj hastighed et par minutter.

Fyld nu dine muffins forme 2/3 op og bag v. 170 gr. i 20-25 min.

Kagerne skal være helt afkølede inden du pynter dem. Red Velvet kagerne er helt fantastiske med Cream Cheese Frosting på.
Cream Cheese Frosting
300 gr. flormelis
50 gr. stuetemperet smør (usaltet)
125 gr. cremet ost – f.eks. Philidelphia
Bland flormelis og smør i en skål indtil det er blandet godt sammen. Tilsæt osten og pisk indtil frostingen er ensartet. Pisk et par minutter mere og frostingen er klar.
Den kan selvfølgelig farves som man har lyst. Dog anbefaler jeg klart, at man bruger pastafarver som kan købes i spec. kagebutikker istedet for frugtfarve. Så bliver frostingen ikke for tynd og farverne bliver efter min smag meget flottere.


3

  • Vicki

    Nu er det 3. Gang jeg bager Red Velvet cupcakes, og alle 3 gange er de faldet sammen. Når jeg bager andre cupcakes sker det ikke? Er der nogen der har en god forklaring?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan jeg ikke lige genkende Vicki – jeg bager altid selv på normal ovn, åbner først lågen, når ca. 2/3 af tiden er gået og passer på ikke at smække den i med kager i ovnen. Selve dejen laver jeg nøjagtig som beskrevet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej!Jeg arbejder for Findeopskrifter.dk, hvor brugerne kan søge gennem tusindvis af opskrifter fra Dansk mad websteder og mad blogs.Jeg har bemærket, at du har lækre opskrifter i din blog, og jeg vil gerne foreslå dig at tage et kig på vores Topp Mad Blog afsnitt her: http://www.findeopskrifter.dk/madblogstoppenHvis du ønsker at tilføje din mad blog til listen, er alt hvad du skal gøre, er at følge vejledningen her: http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen Vores koncept er allerede live i de øvrige Skandinaviske lande samt i Syd- og Centraleuropa, og vi leverer tusindvis af besøgende til mad bloggere dagligt. Nogle af de bedste mad bloggerne får 10.000 + besøgende fra os på en ugentlig basis.Forhåbentlig vil din egen mad blog også være op til toppen!Varm hilsen,Findeopskrifterhttp://www.findeopskrifter.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maj måneds Goodiebox.